KONAČNO PROGOVORILA Kija Kockar otkrila detalje intime sa svojim mužem: Slobi TREBA 3 SEKUNDE, ali ja to NISAM MOGLA…

loading...

Kristina je sinoć konačno razjasnila ono o čemu bruji čitava javnost.

Kristina Kija Kockar, Foto: E stock
Dugo se u medijima spekulisalo da pevač Sloba Radanović ne želi da potpiše papire za razvod Kije Kockar i da bespotrebno odugovlači, pa je Kristina sinoć konačno objasnila o čemu se tu radi.

DRAGINJA ĆE OVO TEŠKO PODNETI Kija pred Slobom ispričala STRAŠNE STVARI o porodici Radanović

– On će to sigurno da potpiše, čak i da ne želi, ima pristisak javnosti, a i ja želim da potpiše. S jedne strane, to je bila njegova krivica, a sa druge, moj advokat je jednom to odložio. Može da potpiše papire i bez mene, treba mu tri sekunde, ali želi da ja budem tu i da razgovaramo, još uvek razmišljam da li to da prihvatim – rekla je Kija u emisiji “Kontravizija”.

DUPLA KRUNA! Gastoz pobedio u “Parovima” i osvojio 70.000 evra, Dalila PLAKALA kao kiša!

– Ako se budemo videli pred razvod, biće nas troje – on, moj advokat i ja – dodala je stjuardesa.

Kija je u nekoliko navrata pokušavala da bude u dobrim odnosima sa Lunom Đogani, a onda se sve promenilo poslednjih nekoliko dana u rijalitiju.

“HOĆU DA PIJEM DO BESVESTI” Živojinovići nisu okusili ni kap alkohola na Prijinoj i Filipovoj svadbi, a razlog će vas iznenaditi!

– Nismo, niti ćemo biti u nekom kontaktu. Čak i kada sam mislila da ću biti ok sa njom, kako je odmicala “Zadruga” – nisam mogla. Ono njeno vređanje pred kraj mi je zasmetalo. Rekla sam već, najveća karma je da njih dvoje budu zajedno, samo što dalje od mene – izjavila je sinoć Kija.

Preuzeto sa: ALO.RS

loading...

Leave a Reply