Vjerovali ili ne nakon 9 sezona CR7 napušta Real Madrid.CR7 JE NOVI IGRAČ STARE DAME!

loading...

CR7 JE NOVI IGRAČ STARE DAME!? ‘Ronaldo je nakon liječničkih pretraga obavljenih u Münchenu potpisao za Juve’
Ponajbolji nogometaš svijeta Madrid mijenja Torinom
Cristiano Ronaldo karijeru će nastaviti u redovima talijanskog prvaka Juventusa tvrdnja je bivšeg direktora tog kluba Luciana Moggija. Nakon što su španjolski mediji, među njima i Real Madridu bliska Marca, u javnost pustili informaciju da portugalski napadač već neko vrijeme razgovara s talijanskim prvacima te da u Torinu traži kuću, u Italiji se počelo pričati ima li smisla 33-godišnjaka platiti 100 ili više milijuna eura, koliko je iznosila, vjeruje se, Juventusova ponuda Realu.

Točku na tu priču stavio je Moggi tvrdnjom da je prema njegovim saznanjima ‘Ronaldo već potpisao nakon u tajnosti obavljenih liječničkih pretraga u Münchenu’.

Uvrijeđen odštetom
Iz Juventusa demantija na tu temu nema. Dapače, sve što je stiglo iz najjačeg torinskog kluba jest da ‘nemaju komentara’, što baš i ne zvuči odveć uvjerljivo.

Inače, Ronaldo se na odlazak iz Madrida odlučio u siječnju nakon što je klub omogućio zainteresiranima – ovo se ne odnosi na direktnog konkurenta Barcelonu, bivši Ronaldov klub Manchester United i (pre)bogati Paris Saint-Germain – da ga dovedu za ‘tek’ 100 milijuna eura. Portugalac je navedenu brojku shvatio kao uvredu i tu donio konačnu odluku o odlasku što se moglo zaključiti i iz njegovih riječi nakon osvajanja Lige prvaka kada je kazao da je ‘bilo lijepo nositi dres Real Madrida’…

Marca claim Cristiano Ronaldo saw €100m clause as “an invitation to leave” towards China or #MLS , but he wants to prove he can still do it at #Juventus https://www.football-italia.net/124016/ronaldo-insulted-%E2%82%AC100m-tag … #RealMadrid #CR7 #POR

Izvor: net.hr

loading...

Leave a Reply